Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Biofitt Blog

20 febr. Minden, amit tudnod kell a kollagénről!
BErika 1 1108
Avagy: Isten hozott az extracelluláris mátrixban!Tartalomjegyzék:- Isten hozott az extracelluláris mátrixban!- Miért van szükség extra kollagén bevitelre?- Milyen fajták léteznek?- Melyik a legmegfele..
01 márc. Marha vs: Hal kollagén - melyik a legjobb kollagén?
BErika 1 8175
Milyen kollagént válasszak a külső-belső szépség megőrzésére, melyik a legjobb számomra?Ahogy korábban már bemutattuk; a kollagén testünk legkomplexebb strukturális fehérjéje, melyet egyre kisebb mért..
10 jún. A porcerősítő kollagén
SEszter 1 1164
A bőrvédő, ízületvédő és porcerősítő kollagén számos jót tesz szervezetünkben, és noha természetes módon is termelődik, de sajnos idővel – 25 éves korunk után – jóval kevesebb mennyiségben, és rövideb..
19 febr. Serkentsd a szervezeted kollagén termelését egészséges, organikus ételekkel
BErika 0 1684
A kollagén az emberi szervezet egyik legfontosabb építőeleme: a testünk fehérje mennyiségének negyedét ez adja.Szép, feszes bőrt szeretnél, és azt, hogy a csontjaid mindig kitűnő állapotnak örvendjene..
11 márc. Mi micsoda?! Vitamin-kisokos kezdőknek és haladóknak!
BErika 0 1251
A vitalitás megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához elengedhetetlen a kellő ásványianyag és vitamin bevitel. A nem megfelelő életmód, a sok stressz vagy a fokozott izommunka mind-mind elvonják a ..
14 márc. Így jártam a kollagénnel - tapasztalataim 40 nap kollagén ital fogyasztása után
BErika 0 782
A legjobb barátnőm hozta fel először az ötletet, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a kollagént ital formájában, mert egyre több magazinban olvassa a jótékony hatásait. Első gondolatom az volt, hogy nekem..
16 márc. Kollagén ital – kipróbáltuk: tapasztalatok
BErika 0 879
A Biofitt egészségtár felkérésére -ezt megelőzően- belevetettem magam a témába és hosszas utánajárást követően írtam két cikket a kollagén szervezetünkre gyakorolt hatásairól, valamint arról, hogy mil..
20 márc. Tudatos vitaminpótlás, avagy hogyan vidd be a szervezetedbe a működéséhez szükséges mikrotápanyagokat?
BErika 0 660
Testünk a tökéletes működéshez törődést igényel. Ápolni, kényeztetni kell nemcsak kívülről, hanem belülről is. Ahhoz, hogy barátunk legyen, támogasson céljaink elérésében, boldog és elégedett életünkb..
25 márc. Mindannyian mások vagyunk – multivitamin testreszabva
BErika 0 530
Amikor megnyitod egy ruhabolt online webshopját az igényeidnek megfelelően választasz rucit. Amikor pedig egy személyi edző online videóira fizetsz elő a kondíciódnak megfelelő  edzést választod, ugye..
15 ápr. Multivitamin gyerekeknek – melyik a legjobb?
BErika 0 1056
Vajon a gyerekeknek szükségük van a vitamin és ásványi-anyag pótlásra?! Melyik a legjobb multivitamin számukra?A válaszunk egy határozott IGEN, tekintve, hogy a vitaminok az egészséges élethez és fejl..
20 ápr. Multivitamin férfiaknak
BErika 0 495
A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett multivitaminok olyan komplex étrendkiegészítők amelyek férfiszervezet nagyobb igénybevételéhez alkalmazkodnak!Miért van szükségük a férfiaknak multivitamin..
02 máj. Multivitamin nőknek
BErika 0 633
Milyen mikrotápanyagokat kell naponta fogyasztanod?Azt bizonyára Te is tudod, hogy egészséged és vitalitásod megőrzése érdekében szükséged van vitaminokra, ásványi anyagokra. A mikrotápanyagok nélkülö..
Tételek: 1 - 12 / 26 (3 oldal)