Menu
Kosár tartalma

Biofitt Blog RSS Feed

23 márc. Mennyi kollagén kell naponta?
SEszter 6 58991
A kollagénről már sokat halottunk, sokat olvastunk (cikkeink - tudj meg mindent a kollagénről). Testünk egyik legfontosabb alkotóeleméről van szó, ugyanis ez a fehérje 30%-át teszi ki a szervezetünkbe..
01 márc. Marha vs: Hal kollagén - melyik a legjobb kollagén?
BErika 3 37241
Milyen kollagént válasszak a külső-belső szépség megőrzésére, melyik a legjobb számomra?Ahogy korábban már bemutattuk; a kollagén testünk legkomplexebb strukturális fehérjéje, melyet egyre kisebb mért..
14 márc. Így jártam a kollagénnel - tapasztalataim 40 nap kollagén ital fogyasztása után
BErika 3 58600
A legjobb barátnőm hozta fel először az ötletet, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a kollagént ital formájában, mert egyre több magazinban olvassa a jótékony hatásait. Első gondolatom az volt, hogy nekem..
17 aug. A kollagén hatásai - valóban működik?
BErika 2 7937
A kollagén mára az egyik legnépszerűbb bőrápoló összetevővé vált. Nők milliói évtizedek óta kollagén tartalmú krémeket kennek magukra a fiatalos, üde bőr érdekében. A rossz hír az, hogy egyes tanulmán..
06 aug. A kollagén hatása: 2 fontos egészségügyi probléma, amire már bizonyították, hogy hatásos lehet!
SEszter 2 5558
A kollagén az emberi szervezet legfőbb proteinje, így nem csoda, ha számos területen pozitív hatást gyakorol egészségünkre, fittségünkre, szépségünkre.Egy rendkívül fontos fehérje, melyet testünk sajá..
21 aug. Ezért ne reggel vedd be egybe az összes vitamint …
SEszter 2 5896
A legtöbben reggel vesszük be az összes vitamint egyszerre, annak tudatában, hogy akkor már a nap kezdetén feltöltöttük szervezetünket az összes fontos tápanyaggal. Ám a szakemberek mást javasolnak …S..
20 febr. Minden, amit tudnod kell a kollagénről!
BErika 1 5808
Avagy: Isten hozott az extracelluláris mátrixban!Tartalomjegyzék:- Isten hozott az extracelluláris mátrixban!- Miért van szükség extra kollagén bevitelre?- Milyen fajták léteznek?- Melyik a legmegfele..
16 márc. Kollagén ital – kipróbáltuk: tapasztalatok
BErika 1 7082
A Biofitt egészségtár felkérésére -ezt megelőzően- belevetettem magam a témába és hosszas utánajárást követően írtam két cikket a kollagén szervezetünkre gyakorolt hatásairól, valamint arról, hogy mil..
07 máj. A fiatalító hialuronsav – minden, amit tudnod kell róla
BErika 1 6193
A bőrápolás világában évről évre megannyi divatos összetevőről hallani. A hialuronsav (HA) azonban nem csupán egy trendi anyag, ami kétes csodákat ígér… ennél sokkal többről van szó! A szervezet termé..
28 máj. Hogyan pótolhatjuk természetes formában bőrünk, sejtjeink egyik szuperösszetevőjét, a hialuronsavat?
SEszter 1 16740
Többen afféle varázsszerként gondolnak rá, pedig a hialuronsav természetesebb, mint hinnénk! A szuperösszetevő, mely a mai neves kozmetikák és kozmetikumok kínálatában sorakozik, s talán a mi polcunko..
03 jún. Kollagén és hialuronsav - az ütős páros
SEszter 1 13144
A szép bőr, a gyönyörű haj, és az egészséges, fitt ízületek és csontok természetes doktoraiAmikor belsőleg fogyasztjuk együtt a kollagén és hialuronsav hatékony kettősét, nem csupán két oldalról támog..
10 jún. A porcerősítő kollagén
SEszter 1 13763
A bőrvédő, ízületvédő és porcerősítő kollagén számos jót tesz szervezetünkben, és noha természetes módon is termelődik, de sajnos idővel – 25 éves korunk után – jóval kevesebb mennyiségben, és rövideb..
Tételek: 1 - 12 / 88 (8 oldal)