Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Biofitt Blog

14 márc. Így jártam a kollagénnel - tapasztalataim 40 nap kollagén ital fogyasztása után
BErika 2 3128
A legjobb barátnőm hozta fel először az ötletet, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a kollagént ital formájában, mert egyre több magazinban olvassa a jótékony hatásait. Első gondolatom az volt, hogy nekem..
20 febr. Minden, amit tudnod kell a kollagénről!
BErika 1 2244
Avagy: Isten hozott az extracelluláris mátrixban!Tartalomjegyzék:- Isten hozott az extracelluláris mátrixban!- Miért van szükség extra kollagén bevitelre?- Milyen fajták léteznek?- Melyik a legmegfele..
01 márc. Marha vs: Hal kollagén - melyik a legjobb kollagén?
BErika 1 9641
Milyen kollagént válasszak a külső-belső szépség megőrzésére, melyik a legjobb számomra?Ahogy korábban már bemutattuk; a kollagén testünk legkomplexebb strukturális fehérjéje, melyet egyre kisebb mért..
03 jún. Kollagén és hialuronsav - az ütős páros
SEszter 1 2129
A szép bőr, a gyönyörű haj, és az egészséges, fitt ízületek és csontok természetes doktoraiAmikor belsőleg fogyasztjuk együtt a kollagén és hialuronsav hatékony kettősét, nem csupán két oldalról támog..
10 jún. A porcerősítő kollagén
SEszter 1 2211
A bőrvédő, ízületvédő és porcerősítő kollagén számos jót tesz szervezetünkben, és noha természetes módon is termelődik, de sajnos idővel – 25 éves korunk után – jóval kevesebb mennyiségben, és rövideb..
11 febr. 7 nyomós ok, hogy mikor-miért szedj külön is biotint?
SEszter 1 932
Korábban H-vitaminkét ismertük, mostanra már B7 vitamin néven a B vitaminok szerves csoportját erősíti, de mi mindenre is jó a biotin? Egyes kutatók szerint már a hajunk őszülését is képes meggátolni,..
19 febr. Serkentsd a szervezeted kollagén termelését egészséges, organikus ételekkel
BErika 0 2750
A kollagén az emberi szervezet egyik legfontosabb építőeleme: a testünk fehérje mennyiségének negyedét ez adja.Szép, feszes bőrt szeretnél, és azt, hogy a csontjaid mindig kitűnő állapotnak örvendjene..
11 márc. Mi micsoda?! Vitamin-kisokos kezdőknek és haladóknak!
BErika 0 2275
A vitalitás megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához elengedhetetlen a kellő ásványianyag és vitamin bevitel. A nem megfelelő életmód, a sok stressz vagy a fokozott izommunka mind-mind elvonják a ..
16 márc. Kollagén ital – kipróbáltuk: tapasztalatok
BErika 0 1891
A Biofitt egészségtár felkérésére -ezt megelőzően- belevetettem magam a témába és hosszas utánajárást követően írtam két cikket a kollagén szervezetünkre gyakorolt hatásairól, valamint arról, hogy mil..
20 márc. Tudatos vitaminpótlás, avagy hogyan vidd be a szervezetedbe a működéséhez szükséges mikrotápanyagokat?
BErika 0 1638
Testünk a tökéletes működéshez törődést igényel. Ápolni, kényeztetni kell nemcsak kívülről, hanem belülről is. Ahhoz, hogy barátunk legyen, támogasson céljaink elérésében, boldog és elégedett életünkb..
25 márc. Mindannyian mások vagyunk – multivitamin testreszabva
BErika 0 1551
Amikor megnyitod egy ruhabolt online webshopját az igényeidnek megfelelően választasz rucit. Amikor pedig egy személyi edző online videóira fizetsz elő a kondíciódnak megfelelő  edzést választod, ugye..
15 ápr. Multivitamin gyerekeknek – melyik a legjobb?
BErika 0 2015
Vajon a gyerekeknek szükségük van a vitamin és ásványi-anyag pótlásra?! Melyik a legjobb multivitamin számukra?A válaszunk egy határozott IGEN, tekintve, hogy a vitaminok az egészséges élethez és fejl..
Tételek: 1 - 12 / 38 (4 oldal)