Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Biofitt Blog RSS Feed

23 márc. Mennyi kollagén kell naponta?
SEszter 6 20618
A kollagénről már sokat halottunk, sokat olvastunk (cikkeink - tudj meg mindent a kollagénről). Testünk egyik legfontosabb alkotóeleméről van szó, ugyanis ez a fehérje 30%-át teszi ki a szervezetünkbe..
01 márc. Marha vs: Hal kollagén - melyik a legjobb kollagén?
BErika 3 20100
Milyen kollagént válasszak a külső-belső szépség megőrzésére, melyik a legjobb számomra?Ahogy korábban már bemutattuk; a kollagén testünk legkomplexebb strukturális fehérjéje, melyet egyre kisebb mért..
14 márc. Így jártam a kollagénnel - tapasztalataim 40 nap kollagén ital fogyasztása után
BErika 3 16301
A legjobb barátnőm hozta fel először az ötletet, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a kollagént ital formájában, mert egyre több magazinban olvassa a jótékony hatásait. Első gondolatom az volt, hogy nekem..
20 febr. Minden, amit tudnod kell a kollagénről!
BErika 1 3990
Avagy: Isten hozott az extracelluláris mátrixban!Tartalomjegyzék:- Isten hozott az extracelluláris mátrixban!- Miért van szükség extra kollagén bevitelre?- Milyen fajták léteznek?- Melyik a legmegfele..
16 márc. Kollagén ital – kipróbáltuk: tapasztalatok
BErika 1 4088
A Biofitt egészségtár felkérésére -ezt megelőzően- belevetettem magam a témába és hosszas utánajárást követően írtam két cikket a kollagén szervezetünkre gyakorolt hatásairól, valamint arról, hogy mil..
07 máj. A fiatalító hialuronsav – minden, amit tudnod kell róla
BErika 1 3657
A bőrápolás világában évről évre megannyi divatos összetevőről hallani. A hialuronsav (HA) azonban nem csupán egy trendi anyag, ami kétes csodákat ígér… ennél sokkal többről van szó! A szervezet termé..
28 máj. Hogyan pótolhatjuk természetes formában bőrünk, sejtjeink egyik szuperösszetevőjét, a hialuronsavat?
SEszter 1 7585
Többen afféle varázsszerként gondolnak rá, pedig a hialuronsav természetesebb, mint hinnénk! A szuperösszetevő, mely a mai neves kozmetikák és kozmetikumok kínálatában sorakozik, s talán a mi polcunko..
03 jún. Kollagén és hialuronsav - az ütős páros
SEszter 1 5536
A szép bőr, a gyönyörű haj, és az egészséges, fitt ízületek és csontok természetes doktoraiAmikor belsőleg fogyasztjuk együtt a kollagén és hialuronsav hatékony kettősét, nem csupán két oldalról támog..
10 jún. A porcerősítő kollagén
SEszter 1 6121
A bőrvédő, ízületvédő és porcerősítő kollagén számos jót tesz szervezetünkben, és noha természetes módon is termelődik, de sajnos idővel – 25 éves korunk után – jóval kevesebb mennyiségben, és rövideb..
17 aug. A kollagén hatásai - valóban működik?
BErika 1 3574
A kollagén mára az egyik legnépszerűbb bőrápoló összetevővé vált. Nők milliói évtizedek óta kollagén tartalmú krémeket kennek magukra a fiatalos, üde bőr érdekében. A rossz hír az, hogy egyes tanulmán..
11 febr. 7 nyomós ok, hogy mikor-miért szedj külön is biotint?
SEszter 1 3859
Korábban H-vitaminkét ismertük, mostanra már B7 vitamin néven a B vitaminok szerves csoportját erősíti, de mi mindenre is jó a biotin? Egyes kutatók szerint már a hajunk őszülését is képes meggátolni,..
27 júl. Milyen kollagént vegyek? Kinek melyik a legjobb, és melyiknek mik az előnyei?
SEszter 1 5842
Azt már tudjuk, hogy a kollagén szervezetünk egyik létfontosságú fehérjéje, építőanyaga, melynek saját termelődése sajnos az idő múltával csökken. Azaz, egy bizonyos kor után – már 30-40 éves korunk k..
Tételek: 1 - 12 / 62 (6 oldal)