Menu
Kosár tartalma

Kollagén RSS Feed

Tudj meg mindent a kollagénről!

Az alábbi írásainkban a kollagénnel kapcsolatban igyekeztünk minden fontos információt összegyűjteni és ezeket érdekes cikkek formájában olvasóinknak bemutatni.

A témákat úgy építettük fel, hogy az olvasó egészen az alapoktól minden fontos információt megtaláljon ezzel a szuper fehérjével kapcsolatban.

A cikkeket végigolvasva a következő kérdésekre találhatják meg a választ:

  • a kollagén szerepe szervezetünk működésében
  • milyen típusai léteznek és melyik típus mire ajánlott
  • természetes formában mely ételek tartalmaznak nagy mennyiségben kollagént
  • a kollagén pótlása, mikortól szükséges
  • kedvező hatásai
  • milyen kollagén tartalmú étrendkiegészítőt válasszunk
  • mik a hidrolizált kollagén peptidek
23 márc. Mennyi kollagén kell naponta?
SEszter 6 34018
A kollagénről már sokat halottunk, sokat olvastunk (cikkeink - tudj meg mindent a kollagénről). Testünk egyik legfontosabb alkotóeleméről van szó, ugyanis ez a fehérje 30%-át teszi ki a szervezetünkbe..
01 márc. Marha vs: Hal kollagén - melyik a legjobb kollagén?
BErika 3 27176
Milyen kollagént válasszak a külső-belső szépség megőrzésére, melyik a legjobb számomra?Ahogy korábban már bemutattuk; a kollagén testünk legkomplexebb strukturális fehérjéje, melyet egyre kisebb mért..
14 márc. Így jártam a kollagénnel - tapasztalataim 40 nap kollagén ital fogyasztása után
BErika 3 30843
A legjobb barátnőm hozta fel először az ötletet, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a kollagént ital formájában, mert egyre több magazinban olvassa a jótékony hatásait. Első gondolatom az volt, hogy nekem..
20 febr. Minden, amit tudnod kell a kollagénről!
BErika 1 4518
Avagy: Isten hozott az extracelluláris mátrixban!Tartalomjegyzék:- Isten hozott az extracelluláris mátrixban!- Miért van szükség extra kollagén bevitelre?- Milyen fajták léteznek?- Melyik a legmegfele..
16 márc. Kollagén ital – kipróbáltuk: tapasztalatok
BErika 1 5198
A Biofitt egészségtár felkérésére -ezt megelőzően- belevetettem magam a témába és hosszas utánajárást követően írtam két cikket a kollagén szervezetünkre gyakorolt hatásairól, valamint arról, hogy mil..
03 jún. Kollagén és hialuronsav - az ütős páros
SEszter 1 8094
A szép bőr, a gyönyörű haj, és az egészséges, fitt ízületek és csontok természetes doktoraiAmikor belsőleg fogyasztjuk együtt a kollagén és hialuronsav hatékony kettősét, nem csupán két oldalról támog..
10 jún. A porcerősítő kollagén
SEszter 1 9912
A bőrvédő, ízületvédő és porcerősítő kollagén számos jót tesz szervezetünkben, és noha természetes módon is termelődik, de sajnos idővel – 25 éves korunk után – jóval kevesebb mennyiségben, és rövideb..
17 aug. A kollagén hatásai - valóban működik?
BErika 1 5165
A kollagén mára az egyik legnépszerűbb bőrápoló összetevővé vált. Nők milliói évtizedek óta kollagén tartalmú krémeket kennek magukra a fiatalos, üde bőr érdekében. A rossz hír az, hogy egyes tanulmán..
05 júl. Vegán kollagén – vajon létezik?
SEszter 1 3165
Ez a kérdés talán sok vegánt foglalkoztat. Hogyan pótolhatják ők vajon a kollagént – amit köztudottan állati eredetű forrásból, inakból, porcokból, vagy a halak és kagylók húsából nyernek ki. De mégis..
27 júl. Milyen kollagént vegyek? Kinek melyik a legjobb, és melyiknek mik az előnyei?
SEszter 1 37791
Azt már tudjuk, hogy a kollagén szervezetünk egyik létfontosságú fehérjéje, építőanyaga, melynek saját termelődése sajnos az idő múltával csökken. Azaz, egy bizonyos kor után – már 30-40 éves korunk k..
19 febr. Serkentsd a szervezeted kollagén termelését egészséges, organikus ételekkel
BErika 0 5161
A kollagén az emberi szervezet egyik legfontosabb építőeleme: a testünk fehérje mennyiségének negyedét ez adja.Szép, feszes bőrt szeretnél, és azt, hogy a csontjaid mindig kitűnő állapotnak örvendjene..
16 jún. A hal kollagén előnyei, áldásos hatásai
SEszter 0 9919
A kollagén a fiatalság fehérjéje, szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A kollagén összetart, erőt, rugalmasságot, áldásos elasztikus tulajdonságokat köszönhetünk neki. Bőrünk ..
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)