Menu
Kosár tartalma

Hialuronsav RSS Feed

A hialuronsavat viszonylag sokan ismerjük, legfőképp mint különböző krémek, kozmetikumok alapanyaga. Azt is tudjuk, hogy egy valódi szuperösszetevő amely szervezetünk minden szövetében megtalálható. De mi történik ha nem krémként a bőrünkre kenve hanem belsőleg használjuk?
Az alábbi írások a hialuronsav fogyasztásának szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásait mutatják be. Bemutatjuk azokat az élelmiszereket amelyek természetes formában is tartalmaznak hialuronsavat és külön kitérünk a kollagénnel való kapcsolatára is.

07 máj. A fiatalító hialuronsav – minden, amit tudnod kell róla
BErika 1 5829
A bőrápolás világában évről évre megannyi divatos összetevőről hallani. A hialuronsav (HA) azonban nem csupán egy trendi anyag, ami kétes csodákat ígér… ennél sokkal többről van szó! A szervezet termé..
28 máj. Hogyan pótolhatjuk természetes formában bőrünk, sejtjeink egyik szuperösszetevőjét, a hialuronsavat?
SEszter 1 15252
Többen afféle varázsszerként gondolnak rá, pedig a hialuronsav természetesebb, mint hinnénk! A szuperösszetevő, mely a mai neves kozmetikák és kozmetikumok kínálatában sorakozik, s talán a mi polcunko..
03 jún. Kollagén és hialuronsav - az ütős páros
SEszter 1 11899
A szép bőr, a gyönyörű haj, és az egészséges, fitt ízületek és csontok természetes doktoraiAmikor belsőleg fogyasztjuk együtt a kollagén és hialuronsav hatékony kettősét, nem csupán két oldalról támog..
31 márc. Hialuronsav ajánlott napi mennyiség
SEszter 0 16584
Azt már tudjuk jól, ha követjük a szépségblogokat, a magazinok vagy a reklámok tanácsait, hogy a kollagén mellett a hialuronsav a másik nagyágyú, mellyel szervezetünk, s legfőképpen bőrünk állapota mé..
21 febr. Kollagén és Hialuronsav együtt a bőrápolásban - így erősíti egymást a két verhetetlen szupersztár
SEszter 0 151
Kit ne foglalkoztatna a feszes, fiatalos és hidratált bőr titka? Vagy éppen a gyönyörű fényes hajkorona és a könnyed, rugalmas, fájdalommentes mozgás lehetősége - avagy, az egészséges ízületek? Nos, i..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)