Menu
Kosár tartalma

Szállítási információk

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja az Ön által megadott címre vagy GLS csomagpontra Magyarország területén. A szállítás a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül 8-17 óra között történik.

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal:

A GLS e-mailen folyamatosan értesíti a szállítás aktuális státuszairól:

  1. üzenet - akkor küldik amikor a csomagot elkészítettük és átadtuk a futárszolgálatnak. Ebben az üzenetben tájékoztatják a kiszállítás napjáról. Ha úgy látja, hogy senki sem tudja átvenni a csomagot, választhat egy másik szállítási opciót. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager online elérhetőségét.
  2. üzenet - amikor a csomag már úton van és a várható kiszállítást adja meg. A kiszállítási napon, reggel a futár szkenneli a csomag adatait és megadja a várható 3 órás kézbesítési időintervallumot.
  3. üzenet - választhat a kézbesítési lehetőségek közül. Ha az első szállításnál a GLS nem tudja kézbesíteni a csomagot, küld egy következő üzenetet, ami egy linket tartalmaz, ahol közvetlenül elérheti a Delivery Manager szolgáltatást. Itt kiválaszthatja az Önnek legjobb kézbesítési lehetőséget.

Bank- vagy hitelkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál található mobilterminálon keresztül.

GLS csomagpontra történő szállítás:

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 5 napon belül átveheti. A csomag a GLS csomagpontra történő megérkezéséről Ön e-mailben kap tájékoztatást. Weboldalunkon lehetősége van az elérhető GLS csomagpontok térképes kiválasztására.

A rendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe írhat a kézbesítő számára fontos információkat. Amennyiben a szállítás idejéről és módjáról ír információt (pl.: csak 10:00 és 12:00 között kérem a szállítást), mi azt továbbadjuk a futárnak, azonban azok teljesítéséért felelősséget nem tudunk vállalni.

A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak alapján jelentkezik rendeléseden:

Megrendelt termékek összesített bruttó ára
A szállítás díja
19.999 Ft (bruttó) és alatti rendelés
990 Ft
20.000 Ft (bruttó) és fölötti rendelés

díjtalan


Csomagolóanyagok:

Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a csomagoláshoz felhasznált termékek mind környezetbarát anyagokból készültek:

  • a kartondoboz újrahasznosított papírból,
  • a ragasztószalag 100% papír,
  • a térkitöltő anyag pedig a fagyapot amely erdei fenyőből készült.