Menu
Kosár tartalma

Multivitamin RSS Feed

A vitaminok fogyasztásának fontosságát ma már mindenki elismeri, az emberek nagy része fogyaszt valamilyen formában vitamin vagy étrendkiegészítő készítményt. Ezek táplálkozási szokásaink részévé váltak.

Alábbi írásainkkal a megfelelő multivitamin készítmény kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani olvasóinknak. Rendkívül fontosnak tartjuk a tudatos vitaminpótlást hisz mindannyian mások vagyunk.

A vitaminok általános bemutatásán túl külön kitérünk a nem és kor szerinti speciális vitamin igényekre ill a hazánkban kapható top készítményekre.

11 febr. 7 nyomós ok, hogy mikor-miért szedj külön is biotint?
SEszter 1 13393
Korábban H-vitaminkét ismertük, mostanra már B7 vitamin néven a B vitaminok szerves csoportját erősíti, de mi mindenre is jó a biotin? Egyes kutatók szerint már a hajunk őszülését is képes meggátolni,..
11 márc. Mi micsoda?! Vitamin-kisokos kezdőknek és haladóknak!
BErika 0 4878
A vitalitás megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához elengedhetetlen a kellő ásványianyag és vitamin bevitel. A nem megfelelő életmód, a sok stressz vagy a fokozott izommunka mind-mind elvonják a ..
20 márc. Tudatos vitaminpótlás, avagy hogyan vidd be a szervezetedbe a működéséhez szükséges mikrotápanyagokat?
BErika 0 3270
Testünk a tökéletes működéshez törődést igényel. Ápolni, kényeztetni kell nemcsak kívülről, hanem belülről is. Ahhoz, hogy barátunk legyen, támogasson céljaink elérésében, boldog és elégedett életünkb..
25 márc. Mindannyian mások vagyunk – multivitamin testreszabva
BErika 0 3188
Amikor megnyitod egy ruhabolt online webshopját az igényeidnek megfelelően választasz rucit. Amikor pedig egy személyi edző online videóira fizetsz elő a kondíciódnak megfelelő  edzést választod, ugye..
15 ápr. Multivitamin gyerekeknek – melyik a legjobb?
BErika 0 9742
Vajon a gyerekeknek szükségük van a vitamin és ásványi-anyag pótlásra?! Melyik a legjobb multivitamin számukra?A válaszunk egy határozott IGEN, tekintve, hogy a vitaminok az egészséges élethez és fejl..
20 ápr. Multivitamin férfiaknak
BErika 0 2669
A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett multivitaminok olyan komplex étrendkiegészítők amelyek férfiszervezet nagyobb igénybevételéhez alkalmazkodnak!Miért van szükségük a férfiaknak multivitamin..
02 máj. Multivitamin nőknek
BErika 0 3628
Milyen mikrotápanyagokat kell naponta fogyasztanod?Azt bizonyára Te is tudod, hogy egészséged és vitalitásod megőrzése érdekében szükséged van vitaminokra, ásványi anyagokra. A mikrotápanyagok nélkülö..
24 máj. Top 8 multi-vitamin készítmény férfiak részére
SEszter 0 15039
A vitaminok összetett vegyi anyagok, amelyek alapvető szerepet játszanak az emberi test normál működésében, és amelyek (néhány kivételtől eltekintve) nem képesek szintetizálódni. Noha a legtöbb termés..
05 okt. Multi-vitaminok nőknek - íme, a mi TOP 10 -es listánk!
SEszter 0 29718
Ahogy testfelépítésünk, bizonyos szerveink, hormonműködésünk, és külső jegyeink tekintetében min-mind különbözünk mi, nők a teremtés koronáitól – úgy nem véletlen, hogy tápanyagszükségletünk, illetve ..
13 jan. Immunerősítés, szellemi frissesség,  energiaszintünk növelése?
SEszter 0 1962
10 érv a sokoldalú ginseng napi szintű fogyasztása mellettErősíti az immunrendszert, segít leküzdeni a fertőzéseket, enyhíti a fejfájást, de még a merevedési zavarokkal küzdő férfiak is hasznát veheti..
18 márc. Tavaszi vitaminpótlás: miért fontos, mire ügyeljünk?
SEszter 0 1896
A jó idő beköszöntével gyakran érzünk indokolatlan, álmos fáradságot. Ezért persze felelős lehet az időjárás, de az elégtelen, nem megfelelő táplálkozás vagy szervezetünk vitaminhiányos állapota is. D..
09 ápr. Miben van D vitamin? Ez az 5 élelmiszer a leggazdagabb D-vitamin-forrásunk.
SEszter 0 10632
Talán Te sem tudtad: de a D-vitamin az emberi test számára az egyik legfontosabb vitamin. Hogy miért? Mert számos sejtünk felületén megtalálhatók a D-vitamin-receptorok, melyekbe kizárólag a D-vitamin..
Tételek: 1 - 12 / 34 (3 oldal)