Menu
Kosár tartalma

Multivitamin RSS Feed

A vitaminok fogyasztásának fontosságát ma már mindenki elismeri, az emberek nagy része fogyaszt valamilyen formában vitamin vagy étrendkiegészítő készítményt. Ezek táplálkozási szokásaink részévé váltak.

Alábbi írásainkkal a megfelelő multivitamin készítmény kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani olvasóinknak. Rendkívül fontosnak tartjuk a tudatos vitaminpótlást hisz mindannyian mások vagyunk.

A vitaminok általános bemutatásán túl külön kitérünk a nem és kor szerinti speciális vitamin igényekre ill a hazánkban kapható top készítményekre.

21 aug. Ezért ne reggel vedd be egybe az összes vitamint …
SEszter 2 5898
A legtöbben reggel vesszük be az összes vitamint egyszerre, annak tudatában, hogy akkor már a nap kezdetén feltöltöttük szervezetünket az összes fontos tápanyaggal. Ám a szakemberek mást javasolnak …S..
11 febr. 7 nyomós ok, hogy mikor-miért szedj külön is biotint?
SEszter 1 19666
Korábban H-vitaminkét ismertük, mostanra már B7 vitamin néven a B vitaminok szerves csoportját erősíti, de mi mindenre is jó a biotin? Egyes kutatók szerint már a hajunk őszülését is képes meggátolni,..
17 jún. Sportolj egészségesen!
SEszter 1 1263
A szigorú diéta, a vegetáriánus étrend, de a nagy megerőltetéssel járó sportolás is hiánybetegségekhez vezethet, ezért a szakemberek ezekben az esetekben feltétlenül vitaminok és nyomelemek szedését s..
10 jan. Kalcium és magnézium: Így szedd helyesen, hogy biztosan célba érjen!
SEszter 1 24146
Szedjük, hiszen tudjuk, mennyire fontos csontjainknak, vérünknek, ideg - és immunrendszerünknek és még sorolhatnánk. Ahhoz azonban, hogy ez a két rendkívül fontos ásványi anyag kifejtse pozitív hatásá..
18 máj. Ezek a legfontosabb emésztőenzimek,  és ezt okozhatja a hiányuk
SEszter 1 13395
Emésztő szervrendszerünk a bevitt ételeket mikro - illetve makro tápanyagokra bontja, melyek ezt követően felszívódnak beleinkből. Ehhez a folyamathoz azonban megfelelő mennyiségű emésztő enzimekre va..
11 márc. Mi micsoda?! Vitamin-kisokos kezdőknek és haladóknak!
BErika 0 5538
A vitalitás megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához elengedhetetlen a kellő ásványianyag és vitamin bevitel. A nem megfelelő életmód, a sok stressz vagy a fokozott izommunka mind-mind elvonják a ..
20 márc. Tudatos vitaminpótlás, avagy hogyan vidd be a szervezetedbe a működéséhez szükséges mikrotápanyagokat?
BErika 0 3556
Testünk a tökéletes működéshez törődést igényel. Ápolni, kényeztetni kell nemcsak kívülről, hanem belülről is. Ahhoz, hogy barátunk legyen, támogasson céljaink elérésében, boldog és elégedett életünkb..
25 márc. Mindannyian mások vagyunk – multivitamin testreszabva
BErika 0 3497
Amikor megnyitod egy ruhabolt online webshopját az igényeidnek megfelelően választasz rucit. Amikor pedig egy személyi edző online videóira fizetsz elő a kondíciódnak megfelelő  edzést választod, ugye..
15 ápr. Multivitamin gyerekeknek – melyik a legjobb?
BErika 0 12696
Vajon a gyerekeknek szükségük van a vitamin és ásványi-anyag pótlásra?! Melyik a legjobb multivitamin számukra?A válaszunk egy határozott IGEN, tekintve, hogy a vitaminok az egészséges élethez és fejl..
20 ápr. Multivitamin férfiaknak
BErika 0 3001
A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett multivitaminok olyan komplex étrendkiegészítők amelyek férfiszervezet nagyobb igénybevételéhez alkalmazkodnak!Miért van szükségük a férfiaknak multivitamin..
02 máj. Multivitamin nőknek
BErika 0 4162
Milyen mikrotápanyagokat kell naponta fogyasztanod?Azt bizonyára Te is tudod, hogy egészséged és vitalitásod megőrzése érdekében szükséged van vitaminokra, ásványi anyagokra. A mikrotápanyagok nélkülö..
24 máj. Top 8 multi-vitamin készítmény férfiak részére
SEszter 0 18056
A vitaminok összetett vegyi anyagok, amelyek alapvető szerepet játszanak az emberi test normál működésében, és amelyek (néhány kivételtől eltekintve) nem képesek szintetizálódni. Noha a legtöbb termés..
Tételek: 1 - 12 / 34 (3 oldal)