Menu
Kosár tartalma

Bőrápolás RSS Feed

FEDEZD FEL A 100%-BAN TERMÉSZETES, VALÓDI HATÓANYAGOKBAN REJLŐ ERŐT!

Alábbi cikkeinkből a tudatos bőrápolás jegyében, a vegán szépségápolás jegyében kaphattok profi bőrápolási tanácsokat. Mivel a témakör igen szerteágazó és sokrétű, az egyes fejezeteket igyekeztünk úgy felépíteni, hogy a zöld, vegán bőrápoló termékek előnyeit a tudatos bőrápolás kortárs technikáival, és napjaink tipikus bőrproblémáival kombináltuk. 

Igyekeztünk úgy felépíteni az egyes fejezeteket, hogy a tudatos bőrápolás szemléletét követve fokozatosan jussunk el az egyes bőrproblémákig, melyekre egészség – és környezetbarát alternatívákat mutassunk Nektek - különös tekintettel az egyre többeket érintő érzékeny bőr, illetve problémás bőr megoldásaira. 

Írásainkból a következőkről olvashattok hasznos okosságokat:

  • kezdeti lépések az egészséges, tudatos bőrápolás világába
  • mit érdemes tudnunk a természetes bőrápolásról –az érzékeny bőr problémáinak tükrében
  • egészséges, környezetbarát tippeket adunk érzékeny bőrötök ápolásához
  • megtudhatjátok, mitől lesz „zöld” egy arckrém? 
  • bemutatjuk, mi a vitaminok, antioxidánsok szerepe a bőrápolásban
  • felfedjük a természet legértékesebb kincseskamráját: színre lépnek az értékes, organikus olajok, melyekhez gyakorlatias használati útmutatót is mellékelünk
  • megmutatjuk, mit tegyetek és mit ne - ha érzékeny és problémás a bőrötök
  • egyre többeket érint napjainkban: problémás bőr, pattanások 30 felett – miért alakul ki, mik lehetnek az okok, és miképpen szabadulhattok meg tőlük?
11 febr. 7 nyomós ok, hogy mikor-miért szedj külön is biotint?
SEszter 1 19664
Korábban H-vitaminkét ismertük, mostanra már B7 vitamin néven a B vitaminok szerves csoportját erősíti, de mi mindenre is jó a biotin? Egyes kutatók szerint már a hajunk őszülését is képes meggátolni,..
27 szept. A haj és a fejbőr regenerálása a nyaralás után
SEszter 1 2003
5 extra, őszi ápolási tipp -A nyaralás, mely bennünket feltölt, sajnos ezzel párhuzamosan hajunkat legyengíti. Az erős napfény, a sós – illetve klóros víz és a hirtelen hőingadozások hatására hajunk k..
25 jún. Bőrápolás, természetesen…
SEszter 0 3140
Érzékeny bőr, tudatos bőrápolás, organikus hatóanyagok. Egyre többször halljuk ezeket a kifejezéseket, de vajon mit jelentenek? Miből gyökereznek? És miért jó tudatos bőrápolókká válnunk nekünk magunk..
29 jún. 5 alapvető lépés a tudatos bőrápolás világába
SEszter 0 2840
Legyél akár 20, akár 45 - biztosan ismered azt az érzést, amikor egy húzós hét után puffadt szemkörnyék, sötét karikák, és apró ráncok jelentek meg szinte a semmiből. Ezek a stressz jelei. Teljesítmén..
07 júl. 5 valóban működő, zöld tipp az érzékeny bőr ápolásához
SEszter 0 2562
Ha érzékeny a bőröd, akkor jól tudod: mint egy hisztis királykisasszony, olyan. Bizony úgy is kell bánnod vele: királyi módon, vagyis, a megfelelő igényességgel, minőségi termékekkel és rendszeres ápo..
23 júl. Antioxidánsok, vitaminok szerepe a bőrápolásban
SEszter 0 2673
Ha Te is igazi maximalista vagy bőröd ápolását illetően, a top hatóanyagokon túl – mint amilyen a retinol, a kollagén vagy a hialuronsav - az antioxidánsok és vitaminok feltöltő, frissítő, regeneráló ..
31 júl. Mitől lesz zöld egy arckrém?
SEszter 0 2638
Ha Te is elkötelezett vagy a környezetvédelem iránt, és foglalkoztat a klímaválság gondolata, akkor adott a kérdés: miként tehetnéd még zöldebbé testápolási, szépségápolási rutinodat, miközben Te maga..
07 aug. Problémás, pattanásos bőr, 30 felett?
SEszter 0 7615
Ne pánikolj: ápold, és támogasd korunk legjobb megoldásaival!A problémás bőr fogalmát már tini korunkban megismertük. A pattanásos, mitesszeres, zsíros vagy kombinált (azaz T-vonalban zsíros) arcbőr a..
21 aug. Tedd – Ne tedd: A pattanásos, érzékeny bőr ápolása
SEszter 0 2836
Tedd-Ne Tedd!- kisokost készítettünk Neked a pattanásos, túlérzékeny bőröd ápolásához, és azt is megmutatjuk, milyen hatóanyagokat, milyen termékeket érdemes bevetned a hosszú távú siker érdekében. Tö..
03 dec. 5 lényeges tudnivaló az őszi hajhullásról…
SEszter 0 2849
Ősz közepétől sokan tapasztalnak a szokásosnál intenzívebb hajhullást, s ettől bizony megrémülünk. Pedig hajunk folyamatosan megújul, ősszel és tavasszal fokozottabb hajhullást észlelhetünk. Ennek mér..
07 dec. 5 dolog, amit ősszel semmiképp se hagyj ki a bőrápolási rutinodból!
SEszter 0 2561
Minden évszaknak megvannak a maga sajátosságai, mint mindenben, úgy a tudatos bőrápolásban is. Évszakváltáskor új bőrápolási feladatok elé állít bennünket az idő: a fűtésszezon elkezdődik, bőrünk szár..
06 jan. Férfi bőrápolás? Íme egy hatékony, minimalista rutin férfiaknak
SEszter 0 3519
A férfi bőrápolás kapcsán sokunknak még ma is a borotválkozáshoz használatos szerek, arcszeszek, habok jutnak eszébe, holott ez hiba: a férfiak bőre is éppúgy igényli a törődést, mint a nőké. Ennek el..
Tételek: 1 - 12 / 22 (2 oldal)