Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Szájápolás

Gyártó: Nordics Oral Care
A Nordics szájvizek sorában (melyek segítenek a fogínygyulladás elleni küzdelemben, harcolnak a baktériumok ellen és megakadályozzák a rossz leheletet) a cég legújabb terméke, egy tipikus felnőttkori problémára fókuszáló készítmény. A Nordics parodent szájvíz már nem csak friss, egészséges ..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Természetes összetevőkből nyert, fluoridmentes fogkrém, mindennapi használatra, mely teljes körű ápolást nyújt fogaink és ínyünk számára.A nem mindennapi ízvilággal izgalmasabbá válik a mindennapi rutin: a Nordics új fogkrém krémes textúrája és különleges aromája hosszabb fogmosásra hívogat, a kompo..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Fogkrém érzékeny fogakra és fogínyre, 75 ml Fogkrém érzékeny fogakra és fogínyre, 75 ml
Készlethiány
Gyártó: Nordics Oral Care
Fogkrém érzékeny fogakra és fogínyre, organikus csalán és zsálya kivonattal & E-vitaminnalA Nordics organikus fogkrémet kifejezetten az érzékeny íny gyulladásos folyamatainak enyhítésére, csillapítására fejlesztették ki. Az érzékeny íny állandó gyulladásban van, s ezt a gyulladást a baktériumok ..
1 900 Ft
Nettó ár:1 496 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelő szájhigiénia, a fogak ápolása már egészen kicsi kortól, az első fogacska kibújásáról kezdve. A Nordics fő célja, hogy a gyerekeknek megmutassa, hogy a fogmosás igenis lehet szórakoztató és érdekes is! Ezért a gyerekek számára kifejlesztett fogk..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelő szájhigiénia, a fogak ápolása már egészen kicsi kortól, az első fogacska kibújásáról kezdve.A Nordics fő célja, hogy a gyerekeknek megmutassa, hogy a fogmosás igenis lehet szórakoztató és érdekes is! Ezért a gyerekek számára kifejlesztett fogkrémjei..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Célunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak világszerte. A Nordics fogkeféivel azonban elfelejthetjük a műanyagot: mossunk fog..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Bambusz fogkefe puha sörtékkel a gyermekek érzékeny fogaihozCélunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek és gyermekének is a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak vilá..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Bambusz nyelvtisztító Bambusz nyelvtisztító
Készlethiány
Gyártó: Nordics Oral Care
Tudta, hogy a rossz leheletet leginkább a szájunkban lévő, kéntermelő baktériumok okozzák, amelyek általában a nyelvünk felületén élnek? A kellemetlen szag megszüntetése érdekében, meg kell tisztítanunk nyelvünket és meg kell őriznünk nyelvünk biztonságát és egészségét. Ehhez kiváló eszköz a funkcio..
1 900 Ft
Nettó ár:1 496 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Miért ajánlják a fogorvosok a fogköztisztító kefe használatát?A fogköztisztító kefék rendkívül fontosak a fogászati higiénia fenntartásának szempontjából. Ez egy olyan professzionális eszköz, melyet akár naponta többször is használhatunk, használata pedig jelentősen csökkenti a fogszuvasodás esélyei..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Egy doboz 100 db pálcikát tartalmaz, és három színben választható.Főbb termékjellemzők: Műanyag mentes Fenntartható bambuszból és organikus pamutból készült 100% biológiailag lebomló Komposztálható csomagolás Használat után egyszerűen eldobhatók a szerves hulladé..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)