Menu
Kosár tartalma

Szájápolás

Rágógumi ízesítésű gyerek fogkrém, 50 ml
Készlethiány
Gyártó: Nordics Oral Care
Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelő szájhigiénia, a fogak ápolása már egészen kicsi kortól, az első fogacska kibújásáról kezdve.A Nordics fő célja, hogy a gyerekeknek megmutassa, hogy a fogmosás igenis lehet szórakoztató és érdekes is! Ezért a gyerekek számára kifejlesztett fogkrémjei..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Célunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak világszerte. A Nordics fogkeféivel azonban elfelejthetjük a műanyagot: mossunk fog..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Gyártó: Nordics Oral Care
Bambusz fogkefe puha sörtékkel a gyermekek érzékeny fogaihozCélunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek és gyermekének is a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak vilá..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Bambusz fogköztisztító - 0,40mm (8 db) Bambusz fogköztisztító - 0,40mm (8 db)
Készlethiány
Gyártó: Nordics Oral Care
Miért ajánlják a fogorvosok a fogköztisztító kefe használatát?A fogköztisztító kefék rendkívül fontosak a fogászati higiénia fenntartásának szempontjából. Ez egy olyan professzionális eszköz, melyet akár naponta többször is használhatunk, használata pedig jelentősen csökkenti a fogszuvasodás esélyei..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)