Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Bambusz fogkefe gyerekeknek

Bambusz fogkefe gyerekeknek
Bambusz fogkefe gyerekeknek
Bambusz fogkefe gyerekeknek
Új
Bambusz fogkefe gyerekeknek
Bambusz fogkefe gyerekeknek
Bambusz fogkefe gyerekeknek
Ingyenes szállítás már 7.500-Ft vásárlás esetén
Kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés
Környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás
Bambusz fogkefe gyerekeknek
1,600Ft
Nettó ár: 1,260Ft
Ár hűségpontokban: 1600

Bambusz fogkefe puha sörtékkel a gyermekek érzékeny fogaihoz

Célunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek és gyermekének is a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!

Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak világszerte. A Nordics fogkeféivel azonban elfelejthetjük a műanyagot: mossunk fogat bambusz fogkefékkel! A műanyag soha nem bomlik le, mert nem része a természet táplálékláncának, így a műanyag termékek – köztük a műanyag fogkefék használata is - egy olyan szokásunk, mely hosszútávon nem fenntartható.

Nagyon fontos, hogy gyermekünk már kicsi korától kezdve megszokja a rendszeres fogmosást. Ösztönözzük hát arra őket, hogy fordítsanak gondot a megfelelő higiéniára, ápolják egészségüket és egészséges, szép mosolyukat. Nagyon lényeges az is, hogy a fogorvosra ne egy ijesztő mumusként gondoljanak, aki fájdalmat okoz. 

Mi, szülők is könnyebben tudjuk ösztönözni gyermekeinket a rendszeres fogmosásra, ha ezt a rutint minél kellemesebbé és érdekesebbé tesszük a számukra. A Nordics ebben segít nekünk: az általuk tervezett és gyártott gyermekfogkefék természetes, ergonomikusan lekerekített bambusz nyéllel rendelkeznek, maguk a kefék pedig puhák és élénk színűek, hogy felkeltsék a kicsik figyelmét.

Az egészségre, higiéniára való tudatos nevelés mellett az is nagyon lényeges, hogy már egész kicsi kortól kezdve, megismertessük gyerekeinkkel a környezettudatos gondolkodást és viselkedést. 

Ha mi, felnőttek környezettudatosan vásárolunk és viselkedünk, akkor ők is ezt a példát fogják majd követni. Földünk egészségéért, szülőként már mi is sokat tehetünk, az utánunk felnövő generáció pedig követi majd példánkat. 

Ehhez azonban el kell engednünk az eddigi környezetromboló szokásainkat, és egy új, a környezetünk számára is egészséges, fenntartható, jövőt támogató hozzáállást kell kialakítanunk. A Nordics is ebben próbál nekünk segíteni: termékeik, és azok csomagolásai is természetesek, újrahasznosított papírból, műanyagból készülnek.

A Nordics bambusz gyerekfogkefék is 100% - ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból (Moso bambusz - Phyllostachys edulis) valamint a legjobb minőségű DuPont nejlon sörtékből készülnek. (A Nordics azért választotta ezt a bambusz fajtát, mert ez az, amely nem fogyasztható a kihalás szélén álló pandák számára - így nem veszélyezteti a védett állatok életét és biztonságát.) 

A bambusz a maga természetes módján, természetéből eredően rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, és éppen ennél fogva környezetbarát is: termesztéséhez nem szükséges sem növényvédő-szer, sem pedig műtrágya. A sörték kiváló minőségű, újrahasznosított nejlonból készülnek, melyek 20-szor gyorsabban bomlanak le, mint bármely más poliészter elem.   

A fogkefék csomagolása újrahasznosított papírból, maguk a termékek pedig vegán, állatkísérlet-mentes technológiával készültek.

A környezetbarát, természetes bambusz gyerek fogkefék nyele lekerekített és ergonomikus, hogy tökéletesen illeszkedjen a kicsik kezébe, könnyű fogást biztosítva. A gyerek fogkeféket direkt úgy tervezték, hogy fejük valamivel nagyobb legyen, megakadályozva a lenyelés kockázatát.

Hasznos információk a termék használatához:

1. Tároljuk fogkeféinket száraz helyen!

A bambusz egy természetes anyag, amely száraz helyen tartva őrizhető meg a legjobban. Tárolásához nyitott poharat használjunk, mely felülről nincs lezárva.

2. Az első használat előtt leöblítendő

Mint minden fogkefét, a Nordics bambusz gyerekfogkeféket is az első használat előtt alaposan öblítsük le tiszta vízzel.  

3. A bambusz nyél színének halványodása nem befolyásolja a termék minőségét!

A bambusz egy természetes faanyag, mely idővel elhalványul. A fogkefe felső részén lévő, a szájba kerülő bambusz világosabbnak tűnhet és a rendszeres használat közben annak színe idővel el is halványul. Ez normális, természetes reakció, nem befolyásolja a fogmosás élményét.

4. A Nordics bambusz fogkefék élettartama

Megfelelő gondozással bambusz fogkefénk ugyanolyan élettartammal rendelkezik majd, mint egy hagyományos műanyag fogkefe. A fogorvosok ajánlása szerint érdemes lecserélnünk fogkeféinket 3 havonta, vagy akár hamarabb is, ha annak sörtéi már elkoptak, elhasználódtak, illetve egy komolyabb megfázás, nátha után is.

A termék használati javaslata:

Helyezzünk elegendő mennyiségű fogkrémet gyermekünknek a fogkefére, és biztassuk, hogy dörzsölje vele fogait legalább 2-3 percig. Használatát naponta legalább 2 alkalommal ajánlott megismételni.

A Nordics bambusz gyerekfogkefék három színben kaphatóak: kék, sárga és rózsaszín.

Értékelések:

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz