Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Bambusz fogkefe felnőtteknek

Bambusz fogkefe felnőtteknek
Bambusz fogkefe felnőtteknek
Bambusz fogkefe felnőtteknek
Új
Bambusz fogkefe felnőtteknek
Bambusz fogkefe felnőtteknek
Bambusz fogkefe felnőtteknek
Ingyenes szállítás már 7.500-Ft vásárlás esetén
Kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés
Környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás
Bambusz fogkefe felnőtteknek
1,800Ft
Nettó ár: 1,417Ft
Ár hűségpontokban: 1800

Lehetséges választások

Célunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást – ezért ajánljuk Önnek a Nordics egyedülálló, egészség – és környezetbarát termékeit!

Évente több mint 5 milliárd műanyag fogkefét gyártanak világszerte. A Nordics fogkeféivel azonban elfelejthetjük a műanyagot: mossunk fogat bambusz fogkefékkel! Mivel a műanyag soha nem bomlik le, mert nem tud részévé válni a természet táplálékláncának, így a műanyag termékek – köztük a műanyag fogkefék használata is - egy olyan szokásunk, mely hosszútávon nem fenntartható.

A Nordics bambusz fogkefék 100% - ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból (Moso bambusz - Phyllostachys edulis) valamint a legjobb minőségű DuPont nejlon sörtékből készülnek. (A Nordics azért választotta ezt a bambusz fajtát, mert ez az, amely nem fogyasztható a kihalás szélén álló pandák számára - így nem veszélyeztetik a védett állatok életét és biztonságát.) 

A bambusz a maga természetes módján, természetéből eredően rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, és éppen ennél fogva környezetbarát is: termesztéséhez nem szükséges sem növényvédő-szer, sem pedig műtrágya. A sörték kiváló minőségű, újrahasznosított nejlonból készülnek, melyek 20-szor gyorsabban bomlanak le, mint bármely más poliészter.   

A fogkefék csomagolása újrahasznosított papírból, maguk a termékek pedig vegán, állatkísérlet-mentes technológiával készültek.

A környezetbarát, természetes bambusz fogkefék nyele lekerekített, ergonomikus, hogy tökéletesen illeszkedjen kezünkbe, feje pedig kicsi, hogy könnyen elérhessük vele a hátsó fogainkat is.  

Hasznos információk a termék használatához:

1. Tároljuk fogkeféinket száraz helyen!

A bambusz egy természetes anyag, amely száraz helyen tartva őrizhető meg a legjobban. Tárolásához nyitott poharat használjunk, mely felülről nincs lezárva.

2. Az első használat előtt leöblítendő

Mint minden fogkefét, a Nordics bambusz fogkeféket is az első használat előtt alaposan öblítsük le tiszta vízzel.  

3. A bambusz nyél színének halványodása nem befolyásolja a termék minőségét!

A bambusz egy természetes faanyag, mely idővel elhalványul. A fogkefe felső részén lévő, a szájba kerülő bambusz világosabbnak tűnhet és használat közben annak színe el is halványul. Ez normális, természetes reakció, nem befolyásolja a fogmosás élményét.

4. A Nordics bambusz fogkefék élettartama

Megfelelő gondozással bambusz fogkefénk ugyanolyan élettartammal rendelkezik majd, mint egy hagyományos műanyag fogkefe. A fogorvosok ajánlása szerint fogkefénket érdemes lecserélnünk 3 havonta, vagy akár hamarabb is, ha annak sörtéi már elkoptak, elhasználódtak. 

A termék használati javaslata:

Helyezzünk elegendő mennyiségű fogkrémet a fogkefére, és dörzsöljük vele fogainkat legalább 2-3 percig. Használatát naponta legalább 2 alkalommal ajánlott megismételni.

A Nordics bambusz fogkefék három színben kaphatóak: kék, sárga és rózsaszín.

Értékelések:

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz