Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Alfons Miller GmbH

Gyártó: Alfons Miller GmbH
A 100%-os tisztaságú, kiváló minőségű német MILLERS kollagén por gyártóinak legfőbb célja a hatékony edzés-támogatás, az aktív sport, az erőteljes fizikai munka során az izmok, inak és ízületek egészségének, épségének megőrzése. A MILLERS kollagén kifejezetten ajánlott testépítők számára, a tes..
13 000 Ft
Nettó ár:10 236 Ft
Gyártó: Alfons Miller GmbH
A 100%-os tisztaságú, kiváló minőségű német MILLERS kollagén por gyártói ezúttal gondoltak azokra is, akik aktív életmódjukhoz a komplexebb formulákat keresik! A hatékony edzés-támogatás, az aktív sport, az erőteljes fizikai munka során az izmok, inak és ízületek egészségének, épségének megőrzé..
16 500 Ft
Nettó ár:12 992 Ft
Gyártó: Alfons Miller GmbH
Miért fogyasszunk hidrolizált kollagén fehérjét? A kollagén a leggyakoribb fehérje, mely az emberi testben mindenütt megtalálható, és testünk összes fehérje állományának 25%-át teszi ki. Strukturális fehérje – mely a sejtjeink és szöveteink alakjáért és feszességéért felel. A kollagén kötőszöve..
14 700 Ft
Nettó ár:11 575 Ft
Gyártó: Alfons Miller GmbH
Miért érdemes hidrolizált kollagén fehérjével kiegészíteni étrendünket?A kollagén az a fehérje, mely testünkben a legtöbb helyen megtalálható: sejtjeink, szöveteink alakját, feszességét köszönhetjük neki. Azaz, nem csak szebb bőrt, de erősebb izmokat, rugalmasabb, egészségesebb, jobban terhelhető íz..
9 000 Ft
Nettó ár:7 087 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)