Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Friss menta fogselyem - 50m

Friss menta fogselyem - 50m
Friss menta fogselyem - 50m
Új
Friss menta fogselyem - 50m
Friss menta fogselyem - 50m
Ingyenes szállítás már 7.500-Ft vásárlás esetén
Kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés
Környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás
Friss menta fogselyem - 50m
2,000Ft
Nettó ár: 1,575Ft
Ár hűségpontokban: 2000

50 méter mentás, vegán fogselyem - újrahasznosított kartonból készül csomagolásban.

A friss menta még egy ok arra, hogy a mosolya tovább ragyogjon, védve a természetet. A Nordics olyan termékeket hoz létre, amelyek egyszerre egészségesek az ön számára és megvédik a bolygónkat is. Évente akár 700 millió réz vagy műanyag dobozt dobunk el! Ezért a Nordics műanyag tartó helyett a biológiailag lebomló csomagolást választotta a fogselym adagolójává.

Erős és tartós, mentás aromával van bevonva, hogy az élmény hatékony, kellemes és eredményes legyen.

A fogselyem rendszeres használata eltávolítja a lepedéket, megakadályozva ennek felhalmozódását, ami fogkőhöz vezethet. A fogselyem egyszerű használatával, világosabbá teheti fogait, eltávolítva a lepedéket és a ételmaradékokat, amelyeket esetleg nem lát a tükörben, vagy olyan területeken helyezkednek el, amelyeket a fogkefe nem tud elérni.

Sok érzékeny vagy vérző ínyben szenvedő ember kísértésbe eshet, hogy elkerülje a fogselymet, attól tartva, hogy súlyosbítja a vérző ínyt. De valójában a fogselyem javíthatja az ínye egészségét, ezáltal megelőzve a vérzést.

Ez a nordics szájápolási csomagból származó fantasztikus fogselyem, segít megelőzni az ínygyulladást, az ínybetegségeket és a rossz leheletet. Maga a fogselyem kukoricából készül és egy vékony, természetes viaszréteggel van bevonva, hogy könnyedén bejusson a szűk fogközi terek közé. A csomagolás szintén újrahasznosított kartonból készül, és újra felhasználható. Vegán termék.

Egy doboz 50 méter fogselymet tartalmaz a szájhigénia megtartásának érdekében.

Értékelések:

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz