Menu
Kosár tartalma

Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Bambusz nyelvtisztító

Bambusz nyelvtisztító
Bambusz nyelvtisztító
Új
Bambusz nyelvtisztító
Bambusz nyelvtisztító
Ingyenes szállítás már 7.500-Ft vásárlás esetén
Kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés
Környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás
Bambusz nyelvtisztító
1,900Ft
Nettó ár: 1,496Ft
Ár hűségpontokban: 1900

Tudta, hogy a rossz leheletet leginkább a szájunkban lévő, kéntermelő baktériumok okozzák, amelyek általában a nyelvünk felületén élnek? A kellemetlen szag megszüntetése érdekében, meg kell tisztítanunk nyelvünket és meg kell őriznünk nyelvünk biztonságát és egészségét. Ehhez kiváló eszköz a funkcionális, egészség – és környezetbarát Nordics bambusz nyelvtisztító.

A Nordics bambusz nyelvtisztítók 100%  - ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból (Moso bambusz - Phyllostachys edulis) és a legjobb minőségű nejlon sörtékből készülnek.  

(A Nordics azért választotta ezt a bambusz fajtát, mert ez az, amely nem fogyasztható a kihalás szélén álló pandák számára - így nem veszélyeztetik a védett állatok életét és biztonságát.) 

A bambusz a maga természetes módján, természetéből eredően rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, és éppen ennél fogva környezetbarát is: termesztéséhez nem szükséges sem növényvédő-szer, sem pedig műtrágya. A sörték kiváló minőségű, újrahasznosított nejlonból készülnek, melyek 20-szor gyorsabban bomlanak le, mint bármely más poliészter elem.   A nyelvtisztítók csomagolása újrahasznosított papírból, maga a termék pedig vegán, állatkísérlet-mentes technológiával készült.

Célunk, hogy inspiráljuk és motiváljuk a felelős, környezetbarát gondolkodást! 

Felejtsük el  a műanyagot, használjunk bambusz nyelvtisztítót! A műanyag azért káros anyag, műanyag soha nem bomlik le, hiszen nem része a természet táplálékláncának. A műanyag fogkefék és nyelvtisztítók használata pedig egy olyan szokás, amely hosszútávon nem fenntartható. 

Mi a nyelvtisztítás?

A nyelv tisztítása, bambusz kefék segítségével, gyors módja a lepedékek, baktériumok - beleértve azokat is, amelyek a rossz leheletért felelősek - eltávolítására a nyelvünk felszínéről. 

Bár a nyelvtisztítás nem pótolja a fogmosást, hanem kiváló kiegészítője ennek, fontos, hogy ezt is hozzáadjuk a reggeli és esti rutinunkhoz.

Miért hasznos a nyelvtisztítás?

Számos ételmaradék, elhalt hámsejt, és baktériumok százai halmozódnak fel idővel a nyelvünkön. Mindez nem csupán rossz lehelethez vezethet, de kedvezőtlen hatással lehet a szánk és torkunk egészségi állapotára is.

A nyelvtisztító használatával eltávolíthatjuk ezeket az ott felhalmozódott anyagokat, lepedéket – emellett pedig még számos más előnnyel is járhat a rendszeres nyelvtisztítás:

  • Javítja az ízérzékelésünket: Kutatások szerint napi kétszeri nyelvtisztító használata már sokat javít az ízek intenzívebb érzékelésében. A nyelvünk képessé válik jobban megkülönböztetni a keserű, az édes, a sós és savanyú ízeket.
  • A napi nyelvtisztítás segíthet eltávolítani a nyelvünkön kialakult fehéres bevonatot, és megakadályozni annak újbóli megjelenését.
  • Eltávolítja a szánkban, a nyelvünkön megtelepedő baktériumokat. A kutatók bebizonyították, hogy a nyelvtisztítók rendszeres, napi kétszeri használata egy teljes hétre csökkenti a Mutans streptococcusok és a Lactobacilli baktériumok előfordulását a szájüregben. Ezek a baktériumtípusok köztudottan rossz leheletet és fogszuvasodást okoznak.
  • Javítja általános egészségi állapotunkat. A baktériumok eltávolítása kulcsfontosságú a szájüregben, hiszen ez által az ínybetegségek, és más, a szánkat érintő rossz egészségi állapotok megelőzésében. 
  • Csökkenti a kellemetlen leheletet. Bár a nyelvtisztítás nem pótolja a fogmosást, azonban a  a szagkeltő baktériumok eltávolításában hatékonyabb a fogmosásnál.

Értékelések:

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz